Ayçiçeği küspesinin sağlığa olan olumlu etkileri gerçekten dikkat çekici değil mi? Özellikle lif içeriği sayesinde sindirim sistemine olan katkısı ve kötü kolesterolü düşürme potansiyeli oldukça önemli. Sizce de bu özellikleri ile özellikle diyetlerde yer alması gereken bir gıda maddesi haline gelmiyor mu? Ayrıca, hayvan beslenmesinde de bu kadar yaygın kullanımı, onun ne kadar değerlendiğini gösteriyor. Tarımsal uygulamalarda toprak verimliliğini artırma potansiyeli de çok ilginç, değil mi? Bu yönüyle hem hayvan sağlığına hem de çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağlaması büyük bir artı. Başka hangi alanlarda kullanılabileceğini düşünüyorsunuz?
Ayçiçeği küspesinin sağlığa olan olumlu etkileri gerçekten dikkat çekici değil mi? Özellikle lif içeriği sayesinde sindirim sistemine olan katkısı ve kötü kolesterolü düşürme potansiyeli oldukça önemli. Sizce de bu özellikleri ile özellikle diyetlerde yer alması gereken bir gıda maddesi haline gelmiyor mu? Ayrıca, hayvan beslenmesinde de bu kadar yaygın kullanımı, onun ne kadar değerlendiğini gösteriyor. Tarımsal uygulamalarda toprak verimliliğini artırma potansiyeli de çok ilginç, değil mi? Bu yönüyle hem hayvan sağlığına hem de çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağlaması büyük bir artı. Başka hangi alanlarda kullanılabileceğini düşünüyorsunuz?
Cevap yaz