Ayçiçeğinin en çok yetiştiği bölgelerin Trakya ve Marmara olması ilginç değil mi? Bu bölgelerde iklim koşulları ve toprak yapısının nasıl bir etki yarattığını merak ediyorum. Özellikle modern tarım tekniklerinin verimliliği artırmadaki rolü gerçekten dikkat çekici. Sizce bu uygulamalar, ayçiçeği üretiminde diğer ülkelerle rekabet açısından nasıl bir avantaj sağlıyor?
Ayçiçeğinin en çok yetiştiği bölgelerin Trakya ve Marmara olması ilginç değil mi? Bu bölgelerde iklim koşulları ve toprak yapısının nasıl bir etki yarattığını merak ediyorum. Özellikle modern tarım tekniklerinin verimliliği artırmadaki rolü gerçekten dikkat çekici. Sizce bu uygulamalar, ayçiçeği üretiminde diğer ülkelerle rekabet açısından nasıl bir avantaj sağlıyor?
Cevap yaz